ΕΤΑΙΡΙΑ

Το κατάστημα «ΧΩΡΟΣ έπιπλα» των Γ.Βαρθαλίτη-Μ.Ρούσσο Ο.Ε.  με πολυετή , Αξιόλογη και δυναμική παρουσία στο χώρο της επίπλωσης και διακόσμησης  χώρου , αποτελεί την τρίτη γενιά της επιχείρησης Γ.Πρίνεζη & ΣΙΑ Ο.Ε. , η οποία ιδρύθηκε το 1977.

Στους ιδιόκτητους χώρους του καταστήματός μας θα βρείτε τα πάντα για την επίπλωση του σπιτιού , της βεράντας & του κήπου σας , αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου , με την υπογραφή επώνυμων και αξιόπιστων εταιριών.

Καταγράφουμε τα δεδομένα του χώρου σας και συζητώντας μαζί σας τις ιδιαίτερες ανάγκες & επιθυμίες σας , μελετούμε, σχεδιάζουμε , προσφέρουμε Συμβουλές Διακόσμησης και προτείνουμε λύσεις για τον δικό σας  χώρο , χαλάρωσης , ξεκούρασης και αναψυχής.

Μέσω ειδικού προγράμματος απεικονίζουμε τρισδιάστατα τις σκέψεις σας , στους παιδικούς  , εφηβικούς και επαγγελματικούς  χώρους.

Σας προσφέρουμε καλαίσθητα προϊόντα σε άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής και με δυνατότητα προνομιακής και ευέλικτης χρηματοδότησης.

Παραμένουμε κοντά σας , ακόμα και μετά την απομάκρυνση από το ταμείο υποστηρίζοντας σας με επαγγελματισμό και φιλική διάθεση.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις υψηλές προδιαγραφές τεχνογνωσίας που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα μας , μας δίνει τη δυνατότητα να κινούμαστε σε τροχιά διαρκούς ανανέωσης και βελτίωσης των προτάσεων μας για εσάς.

 

Με εκτίμηση ,

Βαρθαλίτης Γιώργος

Ρούσσος Μάριος